Ostalo

Izgubljeno Nađeno Ostalo

Izgubljeno

Izgubljeni kljucevi sa crvenim priveskom Bauhaus negde na potezu izmedju podbare i n. Naselja.. 😂

Izgubljeno

Izgubljen plavi ranac 4.6.2020 na paliluli od pravca pancevackog mosta do vojvode dobrnjca. U rancu su licna karta i radno odelo. Pozovite me na broj 0655129056. Nagradjujem i ocekujem da ce pronalazac bar ovde uci ako se ne snadje. Fotografija ranca je stavljena samo je je ranac tamno plav.

Izgubljeno

Izgubljen novcanik ispod crkve kod kuma, izgubljen je u predelu od parice pa do raskrsnice gore gde su semafori kod crkve, izgubljen je otprilike oko 13:00 dana 5/15/2020. unutra je linca karta i dosta dokumentacije molim vas ako ste ga nasli da mi ga vratite novac nije problem da se da ime: Sladjana Todorovic kontakt […]

Izgubljeno

Izgubljen, tj mislimo da se otkačio, čamac limeni, plavi sa svetlo sivim. Nestao kod kampa Dunav. Pronalazaču sledi nagrada.

Izgubljeno

Poštovani,da li možete da mi pomognete u pronalasku moje štikle? Molim vas🙏🙏🙏 Ispala je iz auta desna štikle u ulici Kraljice Marije 41, Beograd kod picerije Poncho oko 5h ujutru.

Izgubljeno

изубљени кључеви са привеском у виду кожне браон футролице са рајфешлусом.у футролици два USB. негде код цветкове пијаце или трамваји који иду од цветкове пијаце ка центру.частим проналазача