Dokumenti

Izgubljeni i nađeni dokumenti, lične karte, pasoši, bus plus, index i drugi dokumenti.

Izgubljeno

Izgubljen u autobusu linije 309 kaludjerica – zvezdara. U novčaniku se nalaze lična karta, zdravstvena kartica i oko 1500din( ne znam tačno). Ukoliko neko nadje pozvati na broj 062255430

Izgubljeno

Ukraden mali crni novcanik, pare sigurno nisu tu, ali vracanje dokumenta i licnih stvari bi mi mnogo znacilo i olaksalo zivot. Ukraden negde na Paliluli. Novcanik je marke coach.

Izgubljeno

Ukraden teget novcanik sa dokumentima, decije knjizice i kljucevi od auta kod Zemunske bolnice u 15-ci. Molimo Vas ako nadjete, ukoliko je negde baceno da me kontaktirate. Hvala puno unapred.

Izgubljeno

Izgubljen muski braon kozni novcanik 27.06.2020. u tramvaju broj 7 na relaciji Rk Beogradjanka – Djeram. Dokumenta (licna karta, zdravstvena knjizica, studentska kartica) na ime Filip Jurgec. Javiti na broj 0612310249!!!

Izgubljeno

Molba za gradjane Surcina i Ledina, a mozda i Novog Beograda 🙈 Na glavnom putu za Beograd, iz pravca Surcina, izgubljen je novcanik sa dokumentima na ime Škipić Borko Novcanik je verovatno vozen na krovu auta sa kojeg je pao negde 🙉😬 Pomagajte 🙂 Hvalaaa unapred!

Izgubljeno

Izgubljen novcanik sa licnim dokumentima na ime Miodrag Kostic – Beograd. Novcanik je izgubljen na Kopaoniku.